Faciliteiten

B&B AR-dennen

Anita Kwekkeboom-Zonneveld

Rue du Vivier 44

4950 Waimes, Belgie

www.bedandbreakfast-ar-dennen.be

info@bedandbreakfast-ar-dennen.be

+32 (0)80-448420

+32 (0)474-192011

 

 

CBC: BE09 7320 2630 3440 6557

TVA: 0565.916.905

Bed en Breakfast Europe

Uw faciliteiten in B&B AR-dennen....

B&B AR-dennen ligt in het plaatsje Waimes, zoals de naam al zegt, in de Belgische Ardennen op een steenworp afstand van Malmedy. In een heerlijk groene omgeving met kabbelende beekjes, heuvelachtig landschap, prachtige bomen en met kleine pitoreske plaatsjes in de nabije omgeving.

B&B AR-dennen is een kleinschalig B&B en u logeert dus nog daadwerkelijk bij de bewoners thuis, het oorspronkelijke idee van de Bed and Breakfast. Een echt Ardeens huis met een tuin van 7500 m2 met veel prachtige bomen staat (gedeeltelijk) tot uw beschikking. Zomers zult u heerlijke plekjes vinden om, wellicht onder het genot van een glas , van de zon en de tuin te genieten en in de winter, kunt u, met een beetje geluk, hertjes tegenkomen. In de tuin is er voor kinderen een speelplaats met trampoline, schommels en klimhuisje.

B&B AR-dennen beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein waar u gratis gebruik van kunt maken.

B&B AR-dennen heeft twee gastenkamers, ieder met eigen badgelegenheid en televisie.

De paarse kamer beschikt over een badkamer en-suite met bad, douche, dubbele wastafel en toilet. De groene kamer heeft een wastafel in de kamer en een douche en toilet op een andere verdieping. Beide kamers hebben een geweldig uitzicht.

In de salon, waar ook uw ontbijt zal worden geserveerd, kunt u gratis gebruik maken van koffie en thee faciliteiten. Hier kunt u zichzelf ook bedienen van drankjes met wat lekkers erbij. Er boeken en spelletjes aanwezig om wat aangename uurtjes met elkaar door te brengen, als u geen zin heeft om de deur uit te gaan.

Uiteraard is er in het hele huis wifi gratis voor u beschikbaar.

In het huis is ook een sauna aanwezig waar u, tegen een geringe bijdrage, gebruik van kunt maken.